Tuesday, May 4, 2010

Yew [print screen]! myra ily!

Assalamualaikum. Ahah! Excited je dah pandai nak print screen nih. ;D credits to Myra cutie fr teaching me twice. lolz. I luv u babe! Ok, walaupun yg 1st mcm "erk..jadi ke nih! Pelik je.", gelak sorang2 je sudeh.

Nak tengok cner rupa dy x? Bangga2~ :p ceyh..padahal org lain dah ramai je tahu, Cik Asfarina nih jek baru belajar. kui3.




That 1st pic, cm terkantoy lagi guna 'Paint'. Tapi yg 2nd one tuh ok la utk org yg baru blaja.. kan kan? hehe. 
 

Ahah! Yang kat atas ni kira cm da berjaya lebih sikit laa..hua3.  Sila klik pada gambar utk zoom in. So, boleh la lepas nih main try2 ye kepada sesiapa yg baru tahu or belum pernah cuba lagi. Terima kasih lg sekali Myra yg baik! Allah jua yg mmbalas segalanya. (= Dapat pahala taw nty org lain buat. hiihi.. Selamat mencuba! ;)

7 comments:

Amanina said...

haha. nanti dah lama2, jadi addicted nak printscreen.

kdg2 kalau nak nak upload gambar biasa, lama sangat nak tunggu, tapi kalau upload gmbr yang sama tapi diprintscreen kan dulu, lagi laju. :D

Asfarina =) said...

oh really? baguslah..;D

Ros Amanina said...

aspa..klo tekan printscreen n ctrl skli pn bleyh jer..xyah hold pn xpe..t kt paint tuh klik paste kt edit....then bleyh edit2 sket...

MYRA Amira said...

YEAYYYYYYYYYYY!!!

LOTS OF LOVE FOR YOUU
<3<3<3<3<3

Asfarina =) said...

rose..yup2 td aku x hold pun. =p
ttbe excited boleh jadi..*wink2*

princess ilah said...

asfa, print screen ni utk upload gmbr lbih cpat ke??

Asfarina =) said...

hehe..boleh jugak ;)
tp biasanya utk stuffs yg kite nk, tp x perlu print hitam putih on paper. ltk kat blog ke, trus upload kat fb ke..